Shiransport

Trainingen op maat

Geen persoon, geen instantie, geen bedrijf is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Wij kunnen, binnen een kader, voldoen aan wensen die geheel toegespitst zijn op de situatie, omgeving, ervaringen en preventief voor iedereen.

Er zal dan ook een persoonlijk intakegesprek plaatsvinden om zo aan de wensen te voldoen.

Trainingen op maat:

•Basispakket                     uren in overleg, wekelijks
•Basispakket plus              dagdelen in overleg
•Basispakket compleet       dagdelen in overleg, theorie, praktijk, acteurs

Particulieren

Kinderen, vrouwen, mannen, ouderen hebben de mogelijkheid zich te laten begeleiden in groepsverband en persoonlijke begeleiding voor weerbaarheid, zelfverdediging en karate. De trainingen vinden plaats op vastgestelde tijden voor groepen. Persoonlijke begeleiding gaat in goed overleg en in beschikbaarheid van zalen.

Scholen

Voor scholen in het basis- en voortgezet onderwijs zijn er diverse mogelijkheden zoals weerbaarheidtrainingen, zelfverdediging en karateclinics. Leerlingen vanaf groep 5 in het basisonderwijs volgen trainingen gebaseerd op de methodes “Bewust” en “Rots & Water”. Leerlingen in het voortgezet onderwijs volgen trainingen gebaseerd op een combinatie van weerbaarheid en zelfverdediging. Alle trainingen zijn op de realiteit gericht.

Bedrijven en instellingen

Er zijn vele instellingen en bedrijven waarbij het personeel dagelijks te maken heeft met agressief gedrag en geweld.

Door het personeel preventief op te leiden en te trainen in weerbaarheid, assertiviteit, antiagressie en zelfverdediging zal er binnen het bedrijf/instelling een rust ontstaan. Het personeel voelt zich zekerder en veiliger wat zal resulteren in minder stress en ziekteverzuim met daardoor meer werkplezier.

Trainingen worden op maat gegeven, geheel naar de wens van het bedrijf/instelling en keuze uit verschillende pakketten. Communicatie en veiligheid zijn onmisbaar in deze maatschappij!