Shiransport

Welkom

ShiranSport biedt weerbaarheid trainingen en zelfverdediging cursussen op verschillende locaties in Zeeland. ShiranSport staat voor oneindig in beweging.

Klik hier voor de nieuwe brochure van Shiransport

ShiransportLichamelijke beweging zonder gebruik van toestellen, gewichten en atributen zal leiden tot een totale workout van lichaam en geest. Innerlijke rust door het krijgen van (zelf)vertrouwen in je lichaam en geest. Het trainen van je lijf waarbij iedere spiergroep aan bod komt.Geloven in je kunnen en terug naar de basis!

Shi (vier) staat voor de vier elementen van het leven; aarde, vuur, water en lucht. Het symbool van de oneindige knoop (shrivasta) geeft aan dat alles oneindig is en je zult altijd eindigen daar waar je begint. Wanneer je de knoop zal ontvouwen ontstaat er een cirkel.

Je bent nooit te oud om te leren en je bent ook nooit uitgeleerd, daarom kent ShiranSport geen beperking van leeftijd. Conditie, souplesse en kracht zijn elementen waar je aan kunt werken met het tempo wat bij je past.

Shiransport organiseert weerbaarheid- en zelfverdedigingtrainingen in de vorm van bewust handelen naar andere personen toe, het inschatten van situaties en observeren van de directe omgeving.

Pesten, ongewenste intimiteiten, agressie en geweld.
Velen worden geconfronteerd met deze extreme gedragsvormen.
Bescherm jezelf en wordt weerbaar.
Weerbaarheid een noodzaak voor iedereen!

"Een gevecht voorkomen is een gewonnen gevecht"


Richard
Pluijgers
Richard Pluijgers

Shiransport
Zelfverdediging voor Meiden!
06-02-2016

Meiden opgelet! Woensdag 17 februari 2016 start er een cursus Zelfverdediging! Doe mee!!


Lees verder »
Survival Verjaardag Feest Kids
25-01-2016
Verjaardag vieren? Een leuke middag met vriendjes en vriendinnetjes? Kom naar de survivalmiddag! Moutainbiken, vlotten bouwen.... 
Lees verder »
$s_site_title